За Нас

З

дравейте. Приветстваме Ви с добре дошли в нашият сайт. На първо място искаме да Ви се представим.

Ние сме Милена, Нона и Гергана. Три жени отдадени на семействата си, работата си и близките си хора. Не пропускаме хубавите моменти, но обичаме винаги да сме заети и с още нещо.

Започнахме преди пет години съвсем на шега, да уплътним свободното си време с нещо полезно, приятно, но и творческо. Харесваме ръчно изработените изделия и винаги за подаръци избираме подобни.

В сайта ни ще намерите множество от разнообразни ръчно изработени изделия, които са плод на много часове старание и любов.

Изработваме изделия с техника декупаж, чаши и ключодържатели с полимерна глина, ръчно изработени свещи, филцови играчки и тихи книжки за най-малките.

Имаме галерия, в която можете да разгледате нещата, които предлагаме. Но изработваме и индивидуални поръчки, за всеки вкус и идея.

Ръчно изработените предмети изискват повече време, тъй като се отделя специално внимание на детайлите /съхнене, дорисуване, лепене, лакиране и др./, така че ако искате да си поръчате нещо трябва да го направите по-рано от предвиденото.

Благодарим за доверието и не се колебайте да се свържете с нас.

За контакти